Post by subtgevenlinkno on Feb 9, 2022 21:02:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Botworld Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Botworld Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar generator nöqtələri ▞▞▞
▞▞▞ Botworld Adventure 2022 version ▞▞▞
Hər dəfə mənə elə gəlir ki, döyüşün əvvəlində oyun təkrar-təkrar çökür, amma bu, yaxşı və həssas oyundur, əgər qəza olmasaydı, 5 ulduz verərdim.
Yaxşı başlayır, amma həmişəki kimi divara dəyirsiniz. Real pul çıxarmaq üçün irəliləyişin yeganə yolu.
Botworld Adventure Rollenspiele oml
Hunter Assassin Aksiyon fbf
Zəhmət olmasa oyununuzu düzəldin, o, həmişə xarab olur və mən buna görə mükafatlarımı itirməyə davam edirəm
Bir həftədir ki, Botworld oynayıram və mən bundan çox həzz alıram! Tərtibatçılar hekayəni sirli və maraqlı saxlayaraq, irfan haqqında həqiqətən təzə fikirlər əldə etdilər. Mən həmçinin stilizə edilmiş qrafika, vizual effektlər və xarakter animasiyalarını SEVİRƏM. Deyə bilərəm ki, bu oyunda belə hərtərəfli nəticə yaratmaq üçün çoxlu plan, zəhmət və bacarıqlı heyət lazım idi. Çox oyunçu funksiyaları inkişaf etdikdən sonra Botworld növbəti böyük şey olacağını düşünürəm. Botworld komandasına təşəkkürlər! ⭐⭐⭐⭐
Əvvəllər ia 5 start verdi, yaxşı oyundu, amma indi çox donur və çökür...
Başlamaq üçün əla oyun, məni valeh etdi, lakin mən indi 21-ci səviyyəyəm və irəliləyiş heç də mümkünsüz görünmür, sizə çoxlu qızıl, essensiya və çip lazımdır, onları əldə etmək asan deyil. Qızılı miqdar almaq çətindir, hətta nadir bir sandıq yalnız 50 və ya 60 düşür və siz çox az sayda dəstə əldə edəcəksiniz. Təhlükəli Bölgə əraziləri gündə yalnız bir dəfə mövcuddur və çox az enerji doldurma məntəqəsinə malikdir, buna görə də sağlamlığınız bitdikdən sonra siz kilidlənirsiniz. Ehtiyacları sürətlə itirmək kimi iş.
missiyalara heç bir uzaqdan işləmək vaxt tələb etmir, qırıntıları toplamaqla yanaşı, zəhlətökəndir
Oyun möhtəşəmdir, lakin mən həmişə proqramın bağlanması problemi ilə qarşılaşıram və oyuna daxil ola bilmirəm və avtomatik olaraq çıxa bilmirəm...
Bu oyunu indicə endirdim, çünki əyləncəli olacağını düşündüm, amma onu açıb yüklənməsini gözlədiyim zaman yükləmə 100-ə çatsa da, hələ də açılmır. Əsas personajın səhifəsinin yarısını və musiqi fonunu eşidirdim. lakin yükləmə səhifəsi ilə səhv etdi. zəhmət olmasa bunu düzəldin. oyun işləsə, sizə 5 ulduz verəcəyəm
Oyun olduqca əyləncəlidir, amma hər dəfə bir reklama baxmaq lazım olanda qəzaya uğrayır. Beləliklə, mənim üçün reklam bonuslarının olmadığını düşünürəm.
Başlayarkən son dərəcə cəlbedici və heyrətamiz təcrübə.... Bununla belə, ilk təhlükə zonanızın kilidini açdığınız zaman o, çox zəhlətökən olur. Yükləmə ekranı həqiqətən istədiyinizdən daha çox gördüyünüz bir şey olardı, bcz oyunu olduqca sürətlidir (bu əladır), lakin döyüşlərdə və döyüşlərdə hər dəfə yükləmə sizin ümumi həzzinizi azaldacaq.... Botlar layiqincədir. müxtəlifdir və müxalifətlə mübarizə aparmaq üçün unikal və ya bezdirici bacarıqlarla gəlir. Bir şəkildə yükləmə daha hamar olarsa, 1 nömrəli olacaq
Qrafikadan, səsdən, oyundan və performansdan hər şey yaxşı və gözəldir, bir şey istisna olmaqla, işə götürülən bot AI təcrübəsi almadı, onlar qırıntılar əldə edə bilərlər, lakin AI təcrübəsi bu oyunun yeganə problemidir, lakin ümumilikdə bu, məyusedici ola bilməz. oyun çox maraqlı və aludəçidir, mən bu problemi necə düşünə bilərsiniz.
Çox bəyəndim.. indi növbəti zonaya keçə bilmirəm? Beləliklə, həqiqətən oyun başa çatdı.. onu düzəldin və ya yaxşı bir şeyi qarışdırdığınız üçün sadəcə silin.
Səviyyə həddini artırmaq üçün lvl qapağınızdan daha yüksək əraziyə daxil olmağınız əsəbidir. Yalnız lvl qapağını artırmaq üçün lazım olan material həmişə düşmür, siz gündə yalnız bir dəfə əraziyə daxil ola bilərsiniz və mövcud lvl qapağı ilə yəqin ki, yalnız 5-7 dəfə döyüşə bilərsiniz.
Oyunun özü heyrətamizdir, amma telefonumu sındırmağa davam edir. Əgər düzəltsəniz, ona 5 ulduz verəcəm. Amma indi oyunlar hər 10-15 dəqiqədən bir telefonumu sındırmağa dəyməz.
Botworld Adventure ভূমিকা নিয়ে খেলা cmaa
2 gündür oynadığım oyundan həzz alıram, amma oyun gedişatım silindi, ona görə də başlanğıcda qayıdıram.
Botworld Adventure Role Playing rbd
Bu əyləncəli bir oyundur, lakin oyunu qazanmaq üçün həqiqətən pul ödəyir. Sikkələr və hissələri toplamaq yorucudur.
Düzünü desəm, bu oyunu oynamaq gülünc dərəcədə çətindir. Xarakteriniz yaxşılaşdıqda süni intellekt təkmilləşdi, ona görə də əsasən siz istədiyiniz şəkildə əkinçilik edə bilməzsiniz. Heç bir şəkildə botlarımızı təkmilləşdirmədən davam edə bilmərik, yəni bəli, hər təkmilləşdirmə üçün çoxlu təsərrüfat məhsulları lazımdır. Qeyd etmək deyil, oyun yavaş templi üçün waaaayy. Mən onu bir həftə oynayıram, şəxsən oyun çox yaxşıdır. Eynilə pokemon və ya oxşar oyun kimi. Amma yaxşı .. bu oyunda əkinçilikdə uğurlar.
Harada başlamalıyam, indicə 13,99 dollara 170 yaşıl daş aldım, lakin 5 dəqiqə sonra oyunu silib yenidən quraşdırdım. Və proqnozlaşdırdığım kimi, bütün yaşıl daşlarımı itirdim, amma irəliləyişim hələ də orada idi. Niyə? Zəhmət olmasa 13,99 dolları hesabıma qaytara bilərsinizmi?Mən çox bədbəxt bir müştəriyəm, bu oyun asanlıqla 4 ulduz ola bilərdi, lakin 170 yaşıl daş-qaş üçün xərclədiyim 13,99 dolları alana qədər bu, indi gözləyir.
Möhtəşəm oyun! Mən buna daxil edilən təfərrüatları və istifadəçi təcrübəsinin nə qədər əyləncəli olduğunu sevirəm. Bu, heç bir real müdaxilə reklamı olmayan yaxşı cilalanmış bir oyundur. Mən oyuna qayğı göstərildiyini və oyun təcrübəsinin nə qədər unikal olduğunu görə bilirəm. Botları məhv etmək çox əyləncəlidir 😄
Səviyyə əyrisi çox böyükdür üyütmək heç vaxt əyləncəli deyil və bot çərçivələrini əldə etməyin yolu əyləncəli deyil, çünki onları necə əldə edəcəyinizi bilmirsiniz
Yükləmə zonasında ilişib qalmışam və oyunda həmişə xətalar olur plx tez bir zamanda düzəldin onu düzəldəndə sizə beş ulduz verəcəm.
Səviyyə 15-ə çatdıqdan sonra qazanmaq üçün ödəyin, bu ayıbdır. Oyun əyləncəlidir, mexanika möhkəmdir, dünya böyük və rəngarəngdir və personajlar çox yaxşıdır. Problem tərəqqi həddi ilə bağlıdır. Botlarınızı 15-ci səviyyəyə çatdırdıqdan sonra oyun sizi premium valyuta və ya hətta oyun sikkələri almadığınız üçün cəzalandırır. Botlardan birinə belə tələblər çox gülüncdür və buna yaxınlaşmaq üçün sizə təxminən 3 saat üyütmə lazımdır. Düşmə nisbəti yuxarı və ya nadir, biz reytinqi yuxarı qaldırırıq.
gözəl bir hiss ilə yaxşı qrafika ilə həqiqətən əyləncəli oyun
Gecikmələri və qəzaları düzəldin
Yüklədiyim gün saatlarla oynadım. Ancaq sonra oyun 26% -dən sonra yüklənmir
Niyə onu bluestacks-də yükləyə bilmirəm? Telefonumu sıxır və çox gecikdiyi üçün... Mən onu bluestacks-də oynamaq istəyirəm...
8%-dən çox yüklənir, onu təkrar-təkrar quraşdırmağa cəhd edir, lakin oyun hətta müasir bir flaqman telefonunda da mübarizə aparır.
1.1.0 yeniləməsi çox pisdir. Oyun çox çökür.
Əla oyun. Tərəqqi kifayət qədər çətin, lakin çox faydalıdır. Döyüş sistemi yaxşı hazırlanmışdır və döyüş keçidi mükafatlar və tərtibatçıları dəstəkləmək üçün buna dəyər. Mən bir çox oyunları qiymətləndirmirəm, amma bu vaxt ayırmağa dəyər.
Yaxşı, bilirəm ki, oyunu saxlamaqla bağlı ilk rəyim sadəcə mən naib idim...lakin oyun indi çökməyə davam edir və ləngiyir. Bunun niyə davam etdiyini bilmirəm və bir dəfə heç nəyə basa bilmədim.
Oyunu yükləməkdə problem yaşayıram, 26%-də ilişib qalıb. Hər hansı bir fikir o. Necə düzəltmək olar?
Mən bu oyunu həqiqətən yaşayıram, amma 1 ulduz verməyimin səbəbi, bu oyunu hər dəfə keçirdiyim zaman onun həmişə yaxın olmasıdır. niyə bilmirəm. Mən arenada oluram, bəzən reklamları oynayanda da bəzi əlavə çiplərə sahib olmaq üçün onu bağlamağa məcbur edirəm və hətta çipləri və ya qırıntıları da almadım. Bu oyunu düzəldin
Oyun çox gözəldir və oynamaq əyləncəlidir amma iki Ulduz verməmin səbəbi wifi ilə oynayanda oyun ilişib və gecikdiyi üçün bu problemi həll edin Təşəkkür edirəm
Yaxşı oyun qrafikası daha yaxşı hekayə tələb edir
Bu oyun yeni oyunçular üçün çox dostdur və oyunu uzun müddət əyləncəli saxlayan çoxlu resurs və məzmun təqdim edir. oyundakı enerji sistemi də çox dinamikdir, hər döyüşdə nə qədər yaxşı olduğunuzdan asılı olaraq daha çox oyun oynamağa imkan verir. Baxmayaraq ki, diqqətli olun, saatlarla oyuna dalmaq çox asandır. Bütün yaş və üstünlükləri olan oyunçular üçün tövsiyə olunur!
Oyun həmişə qəzaya uğrayır və bu, məni telefonu asmağa məcbur edir, çünki həmişə yüklənmənin əvvəlində ilişib qalır və həmişə çökür.
Əla oyun!! SUPER cilalanmış və heç mobil oyun kimi hiss olunmur!