Post by subtgevenlinkno on Feb 9, 2022 20:56:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gacha Club ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gacha Club IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daugiau raktų nulaužti ▞▞▞
▞▞▞ Gacha Club 2022 version ▞▞▞
Vertinu šią apžvalgą 5 žvaigždutėmis. Šis žaidimas yra linksmas, reikia sukurti 90 simbolių! Tai neįtikėtina! Papildymas žaidimu, tai šiek tiek sukelia priklausomybę! Vienintelis dalykas, kurį norėčiau patobulinti, yra daugiau pozų, taip smagiau!
Neįsižeisk, bet aš negaliu žaisti, nes turėjau klaidą, todėl negaliu žaisti, o tai mane labai vargina.😡😡😡😡😡😡😡
Asmeniškai tai yra mano mėgstamiausias žaidimas! Tai leidžia man sukurti savo personažus, istorijas ir memus. Žaidimas leidžia koreguoti savo personažą pagal savo skonį. Vienintelė priežastis, kodėl skiriu keturias žvaigždutes, yra ta, kad ji lengvai iš naujo nustato duomenis, o automatinis taisymas kartais tikrai erzina.
Tai tikrai smagus ir linksmas žaidimas (čia yra patarimas, jei jums sunku išsaugoti veikėją, tiesiog eikite į studiją, palaukite kelias sekundes ir palikite, kad jis veiktų man, kad nereikėtų perdaryti cgaracter), bet vienas dalykas mane trikdo tai, kad viskas, kas pažymėta dešine, iš tikrųjų yra kairė, jei galvoji apie tai žaidėjo požiūriu, tai yra dešinioji pusė, bet jei žiūrite toliau nuo savęs, tai nėra dešinė ir mane trikdo.
Šis žaidimas yra toks smagus, kad galime pasipuošti, o kai kurie žmonės kuria beprotiškai šaunius personažus, bet mano gacha neveikia, kai einu į studiją, virsta fonu ir negaliu nieko spustelėti.
Turiu problemų importuojant simbolius. Taip yra dėl šios „pakeistos reikšmės“. Ar yra koks nors būdas tai išspręsti? Jei taip, padarykite, aš norėjau importuoti simbolį be jokių problemų.
Man patinka programa, tačiau aš ką tik skyriau 4 žvaigždutes, nes kai kuriu personažą ir kai žaidimas sugenda, viso veikėjo nebėra! Ištaisykite atsilikimą ir gedimus ir padarykite tai, kad jums nereikėtų išsaugoti tokio veikėjo kaip gacha life, kur jums nereikia išsaugoti, eikite į pavadinimo ekraną (ne visiškai išeinate) ir tada išeikite ir grįžkite į žaidimą TIK Norėdami IŠSAUGOTI SAVO OC, pataisykite tai, tai labai padės!
Ar galite žaisti „Gacha life“ neatsisiuntę? Kaip visiškai ištrinti programą iš „iPhone“?
Parsisiųsti /реакция мга на акацуки /2 часть/gacha club ...
Jei galėčiau, įvertinčiau tai 0 žvaigždučių, tai geras žaidimas iš kitų žmonių, bet ne iš manęs! Kiekvieną kartą, kai įeinu, jis mane išregistruoja, aš supratau, kad tai mano saugykla, todėl pašalinau MINCRAFT ir daugybę kitų žaidimų, kurie man patinka, tačiau jis vis tiek neveikė! Bet viskas gerai, aš gaunu naują telefoną ir galėsiu susigrąžinti savo daiktus, kai jį gausiu, išbandysiu gacha klubą ir jei kas nutiks, jis bus iš mano mėgstamiausių žaidimų sąrašo ir perkeltas į šiukšlių. Aš turiu galvoje neapykantą, bet eik
Tai puikus būdas paaiškinti savo mamai ir tėčiui apie helovino kostiumus. Tai taip pat man labai padeda nusiraminti! Taip pat galime sukurti personažus ir pamatyti, kas yra geresnis ar juokingesnis. Galiu sukurti istoriją studijoje. Tai ir aš galiu sukurti savo šeimą ir pamatyti, kaip jiems tai patinka. Tysm to Lunime žaidimai. Man ir pusei mano šeimos patinka, kad aš ir kiti galime išreikšti, kaip mums patinka piešti ir žaisti. Dar agian tysm gacha klubo darymui.
Gacha Club ミニゲーム zzq
Labai idomus
Gacha Club ミニゲーム zzq
Labai atsilieka ir neišsaugo kaip žmogaus, kuris žaidė kiekvieną gacha žaidimą, mano nuomone! Tai užima per daug vietos ir vėluoja? Aš ką tik gavau šį telefoną, kaip tik prieš 20 minučių, ir pirmiausia gavau gacha klubą, ir jis jau atėmė tiek daug vietos. Kita mano problema yra ta, kad jis labai netvarkingas ir atrodo daug pažangesnis nei kiti 2 gacha žaidimai, ir aš nesuprantu kai kurių dalių.
Aš vis išmušu iš savo amžiaus, o kai įstojau į jį ir išsirinkau 50, tai nebuvo blogai, tada pasirodė žaidėjai, tada jis spyrė man į telefoną ir vėluoja, todėl padarykite tai tokiems telefonams kaip mes žaisti.
Tai nuostabus žaidimas, galite padaryti beveik viską, ką įsivaizduojate! Labai rekomenduoju tai visiems. Bet aš turiu klausimą, kada jie turės kitą atnaujinimą? Nebuvo nė vieno nuo 2020 m. Ir aš kantriai laukiu kito atnaujinimo, bet kiekvienais metais atnaujinimo nėra, todėl tai ir iškelia mano klausimą. Bet puikus žaidimas!
Mylėk
Žaidimas yra gražus , man patinka daugybė priedų ir kitų dalykų , kuriuos galite padaryti su savo personažais , BET kiekvieną kartą uždarius programą mano veikėjai ir viskas neišsaugoma , jis grįžta į tą , koks buvo iš pradžių , todėl man nėra galimybės atnaujinti žaidimą, kuris mane nuliūdino. Nekenčiu, kaip viskas, ką aš padariau, neišsaugoma, tai apmaudu.
Lil lagy
Man patinka, aš labai džiaugiuosi, kad jis pasirodys, tai tiesiog nuostabu, grafika yra nuostabi, žaidimas yra nuostabus, tai yra kitų žaidimų viršūnė. Ačiū, kad sukūrėte šį nuostabų žaidimą, bet taip pat manau, kad reikia daug daugiau drabužių ir kitų aksesuarų nors naudojant tą, kurį naudoju, mano personažas jaučiasi keistai, taip pat dėl importuoto fono paveikslėlio pasirinkimo, tikrai būtų puiku sukurti daugiau vaizdo įrašų, kad nereikėtų redaguoti fono ir ko ne.
Man tai labai patinka, bet aš negaliu jo žaisti. Kai atidariau programą, ekranas buvo juodas, nebuvo muzikos, pataisykite tai
Jis turi potencialo, bet nuolat stringa. Tai, ką mažai naudoju su šia programa, atrodė gerai. Atrodė, kad yra daugiau tinkinamo turinio nei bet kuri iš ankstesnių versijų, taip pat daugiau tinkinimo parinkčių sluoksnių. Tiesiog norėčiau, kad galėčiau žaisti.
Ši programa visur yra puiki. Man patinka kurti vaizdo įrašus savo tiktok, bet kuriant naują vaizdo įrašą programa sugedo, o simbolių lizdai buvo ne mano veikėjai, o pavadinimas sakė BUG, aš išbandžiau viską ir niekas neveikė, o tai buvo labai apmaudu. mėnesių darbo ištrinta, kad įsitikintumėte, jog programa veiks. Raskite būdą tai išspręsti.
Gacha Club ミニゲーム zzq
Fnaf gacha club tik toks copilation #1 · Music in this video · Learn more.
Ištryniau žaidimą dėl saugojimo problemų ir net nukopijavau savo perdavimo numerį, bet kai įdiegiau iš naujo, dingo daugybė mano simbolių! Mano deimantai/žaidimo valiuta buvo atstatyta į nulį, nors aš sunkiai dėl jų dirbau, mano ankstesnis aukštas lygis buvo net nulis, o kai naudojau savo pervedimo numerį, viskas buvo taip. Tai įrodo, kad žaidimas neišsaugo jūsų pažangos, net ir su perdavimo numeriu. Neįdiekite, žaidimas vis dar rizikingas / nebaigtas ir ištrins jūsų lygį / simbolius / pinigus.
Tai geras žaidimas. Tačiau jūs tikrai turite išspręsti problemą, kuri buvo pašalinta. Daug žmonių tuo skundėsi, ir jums tikrai reikia dirbti. Kai uždarote žaidimą, jis kartais ištrins dalį arba visą pažangą, padarytą pirmą kartą jį atidarius. Jis taip pat užsidarė ir ištrina visą pažangą, padarytą, kai pirmą kartą jį atidariau. Jei galėtumėte tai padaryti, tai būtų labai dėkingi ir pakeisčiau jį atgal į 5 žvaigždutes. Be to, žaidimas yra puikus.
Šaunus žaidimas
Man labai patinka žaidimas, bet mane šiek tiek trikdo vienas dalykas: kai noriu savo OC padaryti gyvūnu, negaliu pašalinti žmogaus ausų ir atrodo, kad jie turi 4 ausis. Būčiau labai laimingas, jei pridėtumėte mygtuką "Pašalinti ausis". Be to, man labai patinka žaidimas, geras darbas
Šis žaidimas yra žingsnis į priekį nuo gacha gyvenimo. Daugiau spalvų, daugiau plaukų tipų. Nors šis žaidimas kartais vėluoja
Šis žaidimas buvo geras, bet aš kūriau TikTok ir jame buvo pranešta, kad mano telefonas negali paleisti žaidimo ar saugyklos, todėl ištryniau kai kuriuos dalykus ir vis tiek pasakiau, kad jame yra klaida, o dabar iš naujo įdiegiu programą, kaip gaila, kad man patiko šis žaidimas.
gacha club - YouTube Video Analytics - NoxInfluencer
Šis žaidimas yra tikrai geras ir jį smagu žaisti! Rekomenduoju, jei bandote kurti vaizdo įrašus „YouTube“. Bet aš duodu tik 4, nes kartais jis sugenda. Ir šį kartą jis ištrynė visus mano veikėjus. Kitaip, kad taip smagu.
Problema yra žaidime, kurio net negaliu žaisti planšetiniame kompiuteryje dėl vėlavimų ir klaidų. Taigi daugiau niekada nežaisiu šio žaidimo.Kitą kartą pataisykite atsilikimus ir klaidas. Taip pat pataisykite žaidimą bet kokiame įrenginyje, pvz., „Android“, „Hyundai“ ir kt. Pataisykite, prašau, aš nenoriu daugiau problemų šiame žaidime.
Gacha Club ミニゲーム zzq
Man patinka šis žaidimas! Mane kažkaip erzina kai kurie koregavimai, nes juos sumažinu arba padidinu, bet jie negali nueiti pakankamai toli. Kitaip tariant, tai puikus žaidimas. Gautų. Bet tik priminimas, jei žaidėte tik gacha gyvenimą, gali būti sunku priprasti prie gacha klubo.
Mano didžiausias skundas yra tas, kad kartais be jokios priežasties žaidimas tiesiog visiškai ištrins visus jūsų duomenis. Per kelias savaites praleidau kelias valandas kurdamas personažus istorijai, kurią ketinau sukurti, o po to, kai sukūriau paskutinį veikėją, grįžau maždaug 2 valandas, kad įsitikinčiau, jog kiekvienas mano turimas veikėjas yra teisingas. Dingo. Grįžti į numatytuosius nustatymus. Jei tai apskritai pasikartotų, galėčiau visam laikui pašalinti „Gacha Club“, nes neverta dėti pastangų ir streso.
Pradžioje viskas buvo gerai, bet paskui mane išjungė iš žaidimo, kai vėl prisijungiau, tai neišsaugojo mano progreso... Buvau įpusėjus ir VĖL išjungė mane 😤😤😤 tai atsitiko dar 7 kartus 😠 😠😠
man patinka šis žaidimas
Buvau padaręs naują oc. Išeinu ir grįžau, kad pamatyčiau, kad visa mano pažanga buvo ištrinta. Tai taip neįtikėtinai kvaila.
Aftons react to random tik toks part 2. | Gacha club FNAF
Tai nuostabus žaidimas! Tik tiek daug apie tai galima pasakyti! Pirmiausia galite sukurti skirtingus simbolius ir pakeisti spalvas! Antra, galite sukurti sceną ir pakeisti foną! Jūs netgi galite pridėti atspalvį!
Dragon Village Gelegenheitsspiele kvd